ZLATAR – Udruga osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije primila je vrijednu donaciju Zagrebačke banke d.d. – deset računala. Tim povodom održana je tiskovna konferencija u Zlataru, kojoj su uz predsjednika Udruge Davora Brlića prisustvovale i predstavnice Zagrebačke banke poslovnice Zabok Karmenka Brcko, direktorica regionalnog centra i Gordana Horjan, direktorica korporativnog centra.

Kako je istaknuo predsjednik Udruge Davor Brlić, računala konfiguracije Pentium 3, iskoristit će za informatičku radionicu, pa sada slijedi nabava legalnog softwara za informatičko opismenjavanje članova Udruge. Besplatna edukacija organizirat će se prema uzrastima; stručnjaci za predavanja su već osigurani pa se samo čeka preseljenje. – Više se ne smatramo samo komitentima banke, već i dobrim partnerima – naglasio je Davor Brlić, zahvalivši na donaciji.

Predstavnice Zagrebačke banke ovom su prilikom istaknule da nisu ni u jednom trenutku dvojili i nastojali su realizirati donaciju što prije, te su u Zagrebačkoj banci i dalje otvoreni za ovakve akcije.