Ribička ekipa HVIDRA Dubrava, Zagreb osvojila je pobjednički i prijelazni pehar sa IX. Kupa Zagorja u lovu ribe udicom na plovak za osobe sa invaliditetom, održanom na bajerima u Vinipotoku, u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom KZŽ.

Natjecanju, a kasnije i druženju na zajedničkom ručku u prostorima Ville Mia u Zlataru, obitelji Bizjak, odazvalo se 11 društava s područja Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije te gosti iz Slovenije, tako da je ovogodišnjji Kup imao i međunarodni karakter.

Drugi po uspješnosti među ekipama bili su članovi Udruge invalida Ivanec, a treće mjesto pripalo je domaćinima, Udruzi osoba s invaliditetom KZŽ.

Pojedinačne pobjedničke plasmane, u sektorima C i B, preuzeli su domaćini: Mario Novosel (1938 g) i Mario Mendek (950 g), dok je u sektoru A prvo mjesto ulovio Stjepan Pintarić, HVIDRA Dubrava (726 g).

Druga mjesta osvojili su Vinko Vusić, HVIDRA Dubrava (1410 g), Ivan Bregović UI Ivanec (432 g) i Ivan Marjanović, UOI KZŽ (720 g).

Plasman za treće mjesto “upecali” su: Davor Bukal, Društvo invalida Varaždin (926 g), Branko Kovačev, UOI KZŽ (368 g) i Josip Mraz, UOI “Bolja nada” grada Koprivnice (595 g).

Pehare i medalje ponajboljima uručili su zamjenica gradonačelnika Zlatara Jasenka Auguštan Pentek i predsjednik UOI KZŽ Davor Brlić.

Organizaciju ovog tradicionalnog i odlično posjećenog druženja pomogli su: ŠRD Pastrva Zlatar, Urarska radonica Žućko iz Zlatara, Jurica Bizjak, Krapinsko-zagorska županija, Grad Zlatar, TZ Grada Zlatara, pekara “Viki” iz Zlatara te restoran “Zlatni lampaš” također iz Zlatara.

Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima te gore navedenima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji IX. Kupa Zagorja.

Vidimo se i dogodine na X., jubilarnom Kupu Zagorja.

A do tada, BISTRO!!!