Udruga osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, sa sjedištem u Zlataru, dobila je novog predsjednika. Nakon 14 godina Davor Brlić, zbog osobnih i zdravstvenih razloga, odlučio je dati ostavku na mjesto predsjednika, te je na tu dužnost, na Izvanrednoj izbornoj Skupštini održanoj 19. 10. 2014. godine, jednoglasno izabran dugogodišnji član Udruge Jurica Bizjak.

Zahvalivši na izboru, Bizjak je predstavio daljnji plan rada i napomenuo kako će nastaviti istim putem kojim je Udrugu vodio dosadašnji predsjednik. Ujedno je na njegov prijedlog, Brlić izabran za Izvršnog direktora Udruge, kako bi i dalje mogao pomagati oko prijava projekata na natječaje i fondove, koji će, uz članarine, te ostala sufinanciranja i planirane donacije, biti jedan od izvora financiranja.

Novi predsjednik uručio je Davoru Brliću zahvalnicu za 14 godina predanog rada, zbog kojeg je kvaliteta Udruge prepoznata na razini županije i šire, te zahvalnicu Rotary kluba Krapina za dosadašnju suradnju.

Osim novog predsjednika, izabrane su i dvije dopredsjednice udruge, Branimira Glavica i Lea Puljčan, a u Nadzorni odbor je, umjesto Siniše Čičeka, izabrana Darinka Dumbović.